RÓLUNK

2004 áprilisában alakultunk, mint ipari tisztítószereket forgalmazó cég, családi vállalkozás formájában. Megerősödve és kiismerve a piac tulajdonságait és igényeit, sikerült magunkat stabilizálni rajta.

6 éves tapasztalat az értékesítésben, számos képzés belföldön és külföldön, több cég strukturális felépítésének átvizsgálása, valamint vegyi és vegyészeti tanács és fejlesztés lehetővé tette, hogy 2010. június 3-án elindult a teljes egészében magyar kézben lévő, saját receptek alapján elkészített tisztító- és fertőtlenítőszerek gyártása üzemünkben.

A recesszió ellenére a fejlődés gyorsan történt, fél éven belül megdupláztuk és egy éven belül megháromszoroztuk a forgalmunkat. Ezeket a tényeket saját fejlesztési és értékesítési struktúránknak köszönhetjük.

A vegyészeti tanácsadóknak köszönhetően sikerült átlátni a piac legjobb termékeinek receptkészítését, fejlesztési technikájukat, beleértve az ipari tisztítószereket, a háztartási tisztítószereket és a naturális tisztítószereket is. Vállalkozásunk stabilitását erősíti, hogy minden saját kézben van, a gyártástól az eladásig.

ENGEDÉLYEK

pipa3

Tisztító- és fertőtlenítőszereink a hatályos jogszabályoknak megfelelő biztonsági adatlapokkal rendelkeznek. A biocid rendelet hatálya alá tartozó fertőtlenítőszereink OTH engedéllyel rendelkeznek. Fertőtlenítő kéztisztító szerünk az Országos Epidemiológiai Központ hatásvizsgálatának szakvéleményével és OTH engedéllyel rendelkezik. Folyékony szappanunk a hatályos kozmetológiai rendelet alapján kozmetológiai bejelentővel rendelkezik.

Az összes termékünk HACCP rendszerbe illeszkedik. Termékeink szállítása, csomagolásuk, feliratozása és címkézése megfelel a mindenkori ADR rendelet szállítmányozási előírásainak.