RÓLUNK

Szívvel, lélekkel, tisztán…

2004-ben saját üzemünkben azért álmodtuk meg a tisztítószerek gyártását, hogy egy olyan termékcsoportot hozzunk létre, amivel mindenkinek segíthetünk, aki megtisztel minket a bizalmával.

Partnereink visszajelzése alapján

tisztítószereink

Azét szeretnek és ajánlanak minket az ügyfeleink, mert:

Igény szerint vállaljuk a takarító személyzet betanítását a termékeink használatára, mert tapasztalatunk, hogy a hosszú távú üzleti kapcsolat csak abban az esetben működik, ha a felhasználó teljes tudatában van a termékek helyes és pontos felhasználásának.

ENGEDÉLYEK

Tisztító- és fertőtlenítőszereink a hatályos jogszabályoknak megfelelő biztonsági adatlapokkal rendelkeznek. A biocid rendelet hatálya alá tartozó fertőtlenítőszereink OTH (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) engedéllyel rendelkeznek. Fertőtlenítő kéztisztító szerünk az Országos Epidemiológiai Központ hatásvizsgálatának szakvéleményével és OTH (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) engedéllyel rendelkezik. Folyékony szappanunk a hatályos kozmetológiai rendelet alapján kozmetológiai bejelentővel rendelkezik.

Az összes termékünk HACCP rendszerbe illeszkedik. Termékeink szállítása, csomagolásuk, feliratozása és címkézése megfelel a mindenkori ADR rendelet szállítmányozási előírásainak.